Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 24. onsdag og dermed også den 32. hverdag efter vores ti dage lange påskeferie samt den andensidste af slagsen før vores 24 dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag flexede min Skat ud et kvarter før, han under normale omstændigheder har fri, da vi havde en aftale klokken 14:30 med vores faste bilværksted om, at de lige skulle tjekke vores bil, før vi kører til Djursland på lørdag, og derfor samlede min Skat mig op ved Jan & Bo´s Lystfiskershop altså ud for Roskildevænget nummer 2, hvor jeg i cirka ti minutters tid havde studeret mine medmenneskers trafikadfærd.

Til al held kunne bilværkstedets medarbejdere ikke finde nogen som helst form for fejl på vores lille bil, så nu håber vi, at der ikke opstår problemer med den i løbet af de otte dage, hvor vi kører rundt i Jylland.

På vej hjem fra bilværkstedet, smuttede vi lige rundt om Aldi for at handle lidt ind og da vi kom hjem, tog min Skat noget lynhurtigt frokost, før han satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 33 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere, før jeg mødte min Skat.

Da vi kom hjem, puttede jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt aflive opvasken efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.