Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den femtende dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små hængepartier, derefter gik min Skat i gang dagens arbejde i soveværelset og jeg gik dagens kombineret gå- samt indkøbstur.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at fremkalde alle de billeder, han nåede at fotografere sidste onsdag og torsdag, rive tapet af lysningen og væggen rundt om vinduet i soveværelset samt komme til sin helt normale fredagstræning og jeg har blandt andet nået at putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere, handle ind hos Netto på Københavnsvej og Føtex, Glitter, hvor jeg kom til at købe tre flade hvide plastik katte, og Tiger, hvor jeg kom til at købe en paraply, på Ro´s Torv, vande alle vores potteplanter både i opgangen og i lejligheden, komme lidt videre med ajourføringen af min blog samt aflive opvasken efter min Skats og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.