Arkiver

Midlertidigt lukket


Hverdagen.

Da jeg havde smurt min morgenmad samt tilberedt min morgenthe, satte jeg mig godt til rette ved spisebordet foran den bærebar computer og jeg startede med at åbne mit mailpogram, hvorefter det væltede ind med ikke mindre end femten e-mail, der alle som en var genereret af en kommentarer på min blog.

Da det meget hurtigt viste sig, at ikke en eneste af disse femten e-mail var seriøse, men at de derimod alle som en var det, jeg vil kalde for spam-kommentarer – altså fuldstændige useriøse samt totalt uønskede kommentarer, der alle som en er nogle af de mere end helt sædvanlige reklamer for billig flybilletter, potensforlængende midler eller spillekonsoller, så har jeg altså desværre set min nødsaget til endnu en gang at midlertidigt lukke for kommentarfunktionen på min blog.

Alle disse femten spam-kommentarer er skrevet indenfor cirka fem minutters tid og nu har jeg så brugt lige knap og nap et kvarters tid på at slette alle disse yderst uønskede kommentarer i form af diverse reklamer på min blog. Jeg vil hermed lige tillade mig at gøre opmærksom på …at min blog altid har været, den stadigvæk er og den altid vil forblive 100% reklame fri !

Skal der være en af mine faste kommentatorer – ingen nævnt og dermed heller ingen glemt eller en ny en af slagsen, der gerne vil kommentere et af mine indlæg, så har I indtil videre ikke muligheden for at bruge kommentarfunktionen, men hvis I sender en e-mail via kontaktfunktion til mig, så overfører jeg jeres uredigerede kommentar til bloggen samt besvare den lige så hurtigt jeg har mulighed for at gøre.