Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 25. søndag og dermed også årets 25. weekend samt den tiende dag i vores 24 dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag.

Dertil kommer, at vi har gået en lille hyggelig tur i Ørsteds Parken, besøgt Accords midlertidigt butik i Fiolstræde i København, hvor vi kom til solde lidt, samt hente pakken fra Lirum larum Leg hos Shell på Søndre Ringvej, min Skat har blandt nået at løbe tolv kilometer samt ordne nogle forskellige opgaver via sin computer og jeg har blandt andet nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 56 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.