Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 23. søndag samt dermed også den anden dag i vores tre dage lange pinseferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag, blandt andet nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi første løb mine syv kilometer, hvorefter min Skat løb ti kilometer og jeg løb 900 meter.

Min Skat har blandt andet nået at opdatere diverse programmer både på hans computer, den bærbare computer samt min computer og jeg har blandt andet nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads på den øverste hylde i mit klædeskab, putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere samt vaske op efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran fjernsynet for at se dagens Formel 1 løb inklusiv både optakten samt nedtakten og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.