Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg brugte hele morgen samt formiddagen på en god kombination af løsningen af diverse praktiske opgaver og hygge, blandt andet nåede min Skat at løbe tolv kilometer og jeg nåede at hænge to maskinfulde nyvasket tøj til tørre ude på altanen, så både vingetørrestativet og det lille vingeløse tørrestativ blev fyldt helt op med nyvasket tøj. Vi nåede også at tale lidt med vores under-underbo, da han kom for at aflevere nøglen til vores hoveddør samt postkasse.

Så klokken nåede at blive lidt over 12:00, før vi smuttede hjemmefra, hvorefter vi satte kursen mod København …

2014/06/22/101.jpg

… jeg fristes næsten til at skrive, at traditionen tro så styrede min Skat vores lille bil og jeg hæklede på det igangværende projekt, imens vi kom tættere samt tættere på København …

2014/06/22/102.jpg

… nærmere bestem Frederiksberg, hvor vi vi øje på denne overdækkede cykel …

2014/06/22/103.jpg

… lige før vi fandt en god gratis parkeringsplads til vores lille bil ved Forum …

2014/06/22/104.jpg

… hvor den forhåbentlig kan hygge sig, imens vi hygger os med at se på samt højst sandsynligt også købe musik i Accords midlertidige butik i Fiolstræde nummer 5 i København.

Da mit højre lår brokker sig ret så meget igen i dag, valgte vi at være dovne og derfor så tog vi metroen fra Forum til Nørre Voldgade, hvorfra vi så forsatte til fods ad Nørre Voldgade og Fiolstræde til Accord, hvilket der nok kommer mere om i det næste indlæg.