Arkiver

Vores Sankt Hans aften


Hverdagen, Skildpadder.

Sankt Hans aften 2011 sad min Skat og jeg hundefrysende på en træbæk på stranden i Egense, imens vi nød den nedgående sol over Limfjorden.

Sankt Hans aften forrige år sad min Skat foran sin computer, da han var ved at fremkalde nogle flere af alle de mange billeder, han havde fotograferet i løbet af vores forsommerferie, der jo gik til Djursland nærmere bestemt området omkring Ebeltoft, imens jeg vandede alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ude på altanen samtidigt med jeg oplevede, nyd samt fotograferede den nedgående sol.

Sankt Hans aften sidste år vandede min Skat alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser både ude på altanen og i opgangen samt alle vores potteplanter i lejligheden, imens jeg nippede visne blade og blomster af dem samtidigt med jeg oplevede, nyd samt fotograferede den nedgående sol.

Sankt Hans aften i år altså lige nu, sidder min Skat i sofaen foran fjernsynet, hvor han har selvskab af vores fartglade regnskovsskildpadde, da de ser søndagens Formel 1 løb og jeg prøver på at genoplive min blog, der jo i den grad er blevet forsømt i de sidste ni døgns tid.

Da min Skat og jeg ikke har behov for at samle krydre- samt lægeurter, der jo skal være allermest smagsfulde og virksomme, hvis de plukkes Sankt Hans aften samt nat, eller medvirke til et højst unødvendige CO2 udslip ved at brænde et bål og dermed også brænde levede dyr og fugle ihjel, så har vi valgt at nøjes med at nyde midsommerens solnedgang fra lige præcist det sted, hvor vi befinder os Sankt Hans aften og det gjorde vi så også i år.