Arkiver

En lille flad and


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat og jeg kørte fra Stof & Stil, satte vi kursen mod Roskilde centrum. Det vil sige, at vi lige var rundt om Jet for at hælde benzin på bilen samt Shurgard for at hente nogle tomme papkasser, vi skal bruge til vores videre oprydning.

Vi fandt en god parkeringsplads til bilen på Sortebrødre Plads og derefter gik vi hen til Havanahuset, hvor vi fornyede vores Varelotterisedler for det næste halv års tid. Før vi lige var et smut rundt om apoteket samt Xtra-Pris, hvor jeg kom til at købe denne lille samt ret så falde plyssede and …

2010/03/31/201.jpg

… der er en huskemagnet. Den kostede en rund tier. Lige nu har den for øvrigt fundet sig godt til rette sammen med tre andre små plyssede ænder, der også er huskemagnet, men som har fået lov til at hygge sig i min lille håndarbejdskurv, det pudsig nok også er formet som en and.

Min Skat og jeg gik tilbage til bilen og derefter kørte vi hen til vores faste Klasselotterikollektør, hvor vi fornyede vores Klasselotterisedler for det næste halve års tid, før vi afsluttede dagens køretur med at handle lidt ind hos Aldi på Søndre Ringvej.