Arkiver

Årets 6. ups !


Hverdagen.

Det nytter jo ikke ret meget, at jeg var helt stolt af mig selv over, jeg indtil videre kun havde nået at fortage tre upser ( den første, den anden og den tredje ) i løbet af indeværende års to første måneder, når jeg så foretager yderligere tre upser på under en uges tid. I lørdags gik det galt i Netto, i søndags gik det galt både hos Kvickly samt i Netto og i mandags kom jeg til via Internettet at bestille det garn, der lige er ankommet via Post Danmark …

2010/03/11/101.jpg

… der er tale om seks nøgler råhvidt Geilsk Bomuld og uld ( 45% bomuld og 55% lammeuld ) med en løbelængde på 350 meter per 50 gram. Det var sat ned fra 38,00 kroner per nøgle til 25,00 kroner per nøgle og så var det, at jeg ikke kunne undgå at lade mig friske, for jeg har meget længe godt kunne tænke mig at prøve denne kvalitet lidt af.

Der kom så godt nok et ekspeditionsgebyr på 50,00 kroner over i garnets pris, men da Post Danmark har taget 38,00 kroner for portoen, så er det jo kun 12,00 kroner til dækning af emballage, faktura med mere, hvilket engenligt ikke er galt.

Jeg har forestillet mig, at garnet skal bruges til en cardigan eller sweaters, jeg har da også allerede flere modelideer i mit hoved, men da jeg endnu ikke har fundet ud af, om den skal være hæklet eller strikket, er jeg endnu ikke begyndt at udarbejde en egentligt opskrift til projektet.