Arkiver

Solen er på vej ned …


Hverdagen.

… over Holbækmotorvejen eller retter så er det nok efterhåndens snare Køgevej, og det så sådant ud klokken cirka 18:05 …

2010/03/25/101.jpg

… klokken cirka 18:10 …

2010/03/25/102.jpg

… samt klokken cirka 18:15 …

2010/03/25/103.jpg

… alle billederne er fotograferet fra vores altan, for igen i dag lykkedes det for solen at varme luften på vores altan så meget op, at vi har kunne holde ud at have den ene altandør stående åben hele eftermiddagen, men nu hvor solen er gået ned, har vi så været nødt til at lukke altandøren igen, for det blev simpelhen alt for koldt at have den stående åben.

Min Skat er i fuld gang med at tilberede vores aftensmad og jeg er lige blevet færdigt med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi spiser.

Jeg var hos min zoneterapeut i formiddags, og derefter gik jeg fra hende af via Algade, Stændertorvet samt Skomagergade ned til TP Musik, hvor jeg blandt andet købte en fødselsdagsgave fra Poul til mig. Så nu fik jeg den specielle boks, der indeholder to LPer samt tre CDer, med Chris Rea, som hedder: "The Return Of The Fabulous Hofner Bluenotes", jeg ønskede mig og jeg glæder mig til at høre den.

🙂

Anne var så sød, at hun kørte mig ind til min zoneterapeut, før hun selv kørte til træning, og da hun så var færdig med at træne, hentede hun mig ved parkeringplads bag Super Best i Skomagergade, hvorefter hun kørte mig hjem igen. Det er derfor ikke særligt langt, jeg nåede at gå i dag, men det er alligevel den længste gåtur i år, og selvfølgelig brokker min højre hæl sig over den tur, for den slags vil den altså stadigvæk ikke være med til.

🙁

Nu har min Skat lige fortalt mig, at vores middagsmad er lige klar til at spise, så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for man skal aldrig nogensiden lade mad og da slet ikke varm mad vente på en.