Arkiver

Lige midt imellem


Hverdagen.

I dag er det den 24. marts. Det vil sige, at det i dag er lige præcist tre måneder ( 90 dage ) siden, det var juleaften og at der i dag er lige præcist tre måneder ( 92 dage ) til, det er Sankt Hans Dag. Dermed er der i dag også "kun" ni måneder ( 275 dage ) til, det igen er juleaften, så det er vist ved at være på tide, at man så småt begynder at komme i gang med de allerførste af årets juleforberedelser.

😉

I dag er det også den fjerde onsdag ikke kun i marts måned, men også i foråret 2010 og selv om himlen lige nu er flot med lilla- og røde nuancer, så er det endnu ikke blevet forår sådant for alvor, men for hver dag, der går, kommer der flere og flere små tegn på, at foråret endeligt langt om længe er ved at være på vej mod vores bredegrader.

🙂

I dag er også den tredje samt midterst hverdag i denne uge og forhåbentlig bliver den også den tredje samt den tredjesidste arbejdsdag i hvert fald for min Skats vedkommen ikke kun i den indeværende uge, men også i den indeværende måned. For hvis vi er meget heldig, så på fredag, når min Skat er kommet hjem fra arbejdet med efterfølgende træning, så tager vi endeligt langt om længe hul på vores ti dage meget længe ventet påskeferie.