Arkiver

Det er snart weekend …


Hverdagen.

… for nu er vi endeligt langt om længe nået til denne uges fredag, der jo også er både forårets samt marts måned allerførste af slagsen. Der er nu bare ikke ret meget forår over denne fredag lige nu, hvor udendørstemperaturen her i Roskilde er minus 8,9 grader og det hele er pænt dækket af et tyndt lag rimfrost. Til genglæd kan vi så glæde os over, det er stjerneklart samt at solsorten allerede er begyndt at synge denne morgen kønne sange.

Min Skat er allerede kørt hjemmefra og lige om lidt så møder han på sit job, hvor han så går i gang med denne dags mange opgaver. Lige så snart jeg har nydt min morgenmad og min morgenthe samtidigt med jeg har skrevet lidt på min blog, så vil jeg også selv gå i gang med denne dags opgaver, der blandt andet kommer til at byde på aflivningen af vasketøjsbunken samt forsætte med at rydde lidt mere op i samt sortere lidt mere i alle min hobbymaterialer, så de kan kommer på plads, så de dermed bliver lettere at finde samt nemmere at bruge.

🙂

Nu er der så for øvrigt "kun" tre ugers tid tilbage, før min Skat og jeg forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores ti dage lange påskeferie. Hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flexdage eller han bare i det mindste kan arbejde hjemmefra de tre første hverdagen i selv påskeugen.