Arkiver

Ajourføring af min blog – Uge 11 år 2010


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Jeg havde ellers lovet mig selv og det var ikke et nytårsfortsæt, for den slags bruger jeg simpelhen ikke, at år 2010 skal være året, hvor jeg mere eller mindre konstant er helt lige med med hensyn til at skrive de indlæg på min blog, jeg har lyst til at skrive.

Faktisk havde jeg lovet mig selv, at de små hverdagsindlæg skal skrives senest den efterfølende morgen og at hvis vi får en god en på opleveren skal alle de tilhørende indlæg være skrevet helt færdige senest en hel uge efter.

Af en eller anden årsag er det som reglen næsten altid meget nemt at overhold det, man har lovet andre, hvorimod det som reglen kniber med at holde det, man har lovet sig selv, og her til morgen kunne jeg så bare endnu en gang konstatere, at jeg desværre igen er fem små indlæg bagud – altså for indeværende år, for jeg har stadigvæk en liste med ikke mindre end cirka 200 lange indlæg fra perioden fra og med den 14. august 2007 til og med den 26. december 2009, jeg stadigvæk mangle at skrive, men dem vil jeg se helt bort fra lige her og nu.

Så derfor har jeg her til morgen, samtidigt med jeg nød den opstående sol, koncentreret mig om at skrive de manglende indlæg fra indeværende år. For jeg vil ikke gå i gang med at skrive nogle af de manglede indlæg fra de tidligere år, så længe jeg endnu ikke er lige med med indeværende år, og hvis der skulle være bare en eneste, der gerne vil havde at vide, hvilket fem små indlæg, det drejer sig om, så er de liste op her …

Tirsdag den 16.03.2010 …
Små keramik ænder

Fredag den 19.03.2010 …
Mine fødselsdagsgaver

Lørdag den 20.03.2010 …
Byg en and
Årets 6. ups !
Blåt hæklet bærestykke samt mellemværk

Skulle der være bare en eneste, der godt kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.