Arkiver

Årets 8. ups !


Hverdagen.

Jeg havde skrevet en lille huskeseddel, inden vi kørte hjemmefra, så derfor viste jeg lige præcist hvilke ting, jeg skulle købe i Stof & Stil i dag samt hvor meget det ville komme til at koste eller rettere jeg troede, at jeg viste begge dele, men intet af dem kom nu til at passe. For min Skat både friskede samt lokkede mig og det endte derfor med, at jeg kom til at købe alt dette her …

2010/03/31/101.jpg

… der er nu ikke noget af det, hvis vi lige ser bort fra pladevattet, der ikke stod på min huskeseddel, men det var så ikke lige i denne mængde.

På den anden side så må jeg jo give min Skat ret … hvis jeg nu havde nøjes med at købe de tre små monteringspuder, der stod på min huskeseddel, så ender det vel med, at jeg når at slagte den ene af dem, før jeg har fået monteret dem som sofapuder, og så mangler jeg jo igen en monteringspude i lige præcist den størrelse. Det er jo også langt billigere at købe en stor monteringspude, der skal bruges til fyld af diverse kreative projekter, frem for tre små af slagsen.

Det samme gør sig gældende med satinbåndene, hvorfor give 8,95 kroner for 10 meter, når man kan få 100 meter for 29,95 kroner ?

Min Skat er for øvrigt så optimistisk, at han påstår, at jeg nok skal få det hele brugte og at det ikke vil undre ham spor, hvis vi om meget kort tid bliver nødt til at køre i Stof & Stil igen, fordi jeg er udgået for mindst en hvis ikke flere af de viste ting.