Arkiver

En lille tur til skoven


Hverdagen.

Da min Skat og jeg havde fået sat alle de nyindkøbte varer på plads i fællesskab, skiftede han til sit løbetøj, hvorefter han løb sin normale tirsdagtur. Derefter spiste vi lige noget hurtigt frokost samt ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads i fællesskab og så blev vi enige om, at vi lige ville udfordre min højre hæl en lille bitte smule og derfor gik vi en lille bitte tur over til skoven samt hjem igen.

I dag var vi så grove overfor min højre hæl, at vi gik langs med stien helt hen til dens andet sving, før vi vente om og gik hjem igen.

Selvfølgelige havde jeg taget mit kamera med. Det er jo heller ikke ret meget, det er blevet luftet i løbet af de sidste tre måneders tid på grund af min højre hæl. Så det længest nok mindste lige så meget som jeg gør efter at komme ud at se, opleve samt især fotografere noget.

Der er stadigvæk meget bart samt åbent der over …

2010/03/30/301.jpg

… men det varer nok ikke så forfærdeligt meget længere, før det hele begynder at grønnes, for der er store saftige grønne knopper på alle buskene samt træerne.

Indtil de springer ud, må vi nøjes med at glæde os over de små søde erantisser …

2010/03/30/302.jpg

… samt vintergækker …

2010/03/30/303.jpg

… der dækker en stor del af skovens bund.

Vi nåede hen til stiens første sving og her kunne vi både høre samt se, at der i den grad er travlt oppe ved de mange reder i træernes toppe …

2010/03/30/304.jpg

… hvor fuglene er i fuld gang med at forberede rederne fra de forrige år til dette års kuld af unger.

Under træerne med alle rederne fandt vi både blomstrende Dorothealiljer …

2010/03/30/305.jpg

… samt krokusser …

2010/03/30/306.jpg

Da vi nåede til stiens andet sving, vente vi om og gik hjemad igen. Jeg ville nu meget gerne have været hele vejen over til vores ænder over ved dammen, men da vi nåede til denne bunke …

2010/03/30/307.jpg

… kunne jeg godt mærke, at det var godt, at vi var på vej hjemad. For det var lige efter, jeg havde taget billedet og vi var begyndte at gå igen, jeg kunne mærke, at min højre hæl så småt begyndte at brokke sig over turens længde.