Arkiver

En lille påskegave


Hverdagen.

Det irritere mig virkeligt, at jeg stadigvæk ikke kan støtte på min højre hæl uden den brokker sig over det. For det betyder jo, at jeg ikke kan gå en tur, når jeg har lyst til det og det betyder så især også, at jeg ikke kan handle ind i løbet af dagtimerne, imens min Skat er på arbejdet og at vi dermed er nødt til at gøre det i fællesskab, når han har fri.

Det er nu ikke fordi, jeg har noget imod at handle ind sammen med min Skat, men den tid, vi bruger på den slags, kunne jo være blevet brugt på noget andet og mere hyggeligt i stedet for.

I dag havde vi til al held kun brug for at handle ind hos Føtex samt Aldi. Det undrede mig godt lidt nok, at min Skat kørte til Ro´s Torv, når der nu også ligger en Føtex i Roskilde Stations Center og denne Føtex oven i købet er større samt har et større vareudvalg end den på Ro´s Torv, men hvis min Skat hellere ville handle ind der, så var det der helt i orden med mig.

Det viste sig nu, at min Skat have en lille bagtanke med, at vi skulle på Ro´s Torv. For den dag, han havde været derude for at købe min fødselsdagsgave og hvor han også havde fået øje på Rappe hos Build A Bear, havde han set, at Müllers Guldsmede havde tilbud på udvalgte sølvled til mine Pandora armbånd samt halskæder og derfor skulle vi lige rundt om butikken i dag.

Grunden til, at han ikke havde valgt nogle af disse led til min fødselsdag, skyldtes, at de ikke kan byttes og derfor ville han ikke give mig dem i fødselsdagsgave, men så kunne jeg jo selv få lov til at udvælge hvilke to led, der skal være i min påskegave fra ham.

Jeg valgte en lille sølv fisk samt et lille sølv hus …

2010/03/27/001.jpg

… jeg har godt nok en anden lille sølv fisk, men den er ikke nær så sød og slet ikke så deltajleret som denne. Huset er helt enkelt, men mange gange er de helt enkelte ting, jo også de flotteste.