Arkiver

Fra kaos til orden – Lagret at hjemmefremstillet gaver


Hverdagen, Håndarbejde.

Meget apropos der i dag "kun" er ni måneder ( 275 dage ) til, det igen er juleaften, så har jeg i løbet af formiddagen nået at rydde op samt sortere i alle de mange meget forskellige små ting, jeg efterhåndens har liggende i mit lager af små hjemmefremstillede gaver.

Faktisk viste det sig, at jeg havde meget mere liggende, end jeg egentligt selv var klar over, men det var jo kun dejligt at finde ud af. For det betyder så også, at jeg allerede på nuværende tidspunkt af året har samtlige af alle dettes år hjemmefremstillede advent-, fødselsdags-, julepakkekalender- samt påskeægsgaver i hus samtidigt med jeg også har et ret så stort overskud. Hvilket så betyder, at jeg altså har noget, jeg kan tage af, hvis jeg sådant lige pludseligt og mere eller mindre helt uventet skal af med en lille gave.

Faktisk kom hele mit lager af små hjemmefremstillede gaver til at fylde ikke en …

2010/03/24/101.jpg

… eller to …

2010/03/24/102.jpg

… eller tre …

2010/03/24/103.jpg

… eller fire …

2010/03/24/104.jpg

… men der imod hele fem …

2010/03/24/105.jpg

… sorte SmartBokse på 15 liter. Så selv om jeg rent faktisk har brugt en hel del af alle de mange meget forskellige små ting, jeg havde liggende på mit lager af hjemmefremstillede gaver, så er det altså lige så stille og roligt vokset siden jeg sidste gang rydde op samt sortere i det.

Typisk mig så har jeg selvfølgelig også denne gang oprettet et regneark til hver af de fem 15 liters store sorte SmartBokse, hvori jeg har skrevet, hvad der ligger i den enkelt kasse, så jeg har bare en lille bitte smule styr på, hvad jeg i grunden har liggende på mit lager af hjemmefremstillet gaver.