Arkiver

Problemer med ørerne


Hverdagen.

Lidt over midnat natten imellem søndag og mandag vågnede min Skat, fordi han lige pludseligt fik ondt i det venstre øre. Faktisk kom det som et uventet lynnedslag fra en klar blå himmel. På grund af smerterne fik han ikke sovet ret meget mere den nat, men på trods af at han var rigtigt godt træt samt meget langt fra udhvilet mandag morgen, gik han altså alligevel på arbejdet i går. I løbet af dagen gjorde det mere og mere ondt i hans venstre øre, og da han i går eftermiddags kom hjem fra arbejdet, var det så slemt, at han ikke havde lyst til at tage til dobbelt træning, men derimod gik han i seng.

Min Skat har helt bestemt ikke sovet særligt godt samt ret meget igen i nat og han har stadigvæk rigtigt godt gammeldags ondt i det venstre øre her til morgen, så derfor er han blevet hjemme fra arbejdet i dag. Det er nu ellers yderst sjældet, at han bliver hjemme fra arbejdet, når han er syg.

Ved 8:00 tiden ringede jeg til min Skat læger ( der er to læger, som dels om en praktisk ), der fremover også er mine læger, da jeg lige har skiftet til dem, og vi fik at vide, at han skulle komme derop i den akutte tid i dag, hvilket vil sige imellem klokken 10:00 og 11:00. Samtidigt har jeg fået lov til også at komme derop i den akutte tid, fordi jeg nu på tredje har "gælde" af at trommehinden står og vibrere i mit højre øre.

Vi er begge to lidt spændte på at få at vide, hvad hver vores øre-problem skyldtes samt om der kan gøres noget ved dem.