Arkiver

Små keramik ænder


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, skiftede han til løbetøj og derefter så løb han sin normale tirsdagstur. Da han kom hjem igen, gik han lige i bad samt tog noget hurtigt frokost og så kørte vi ud for at handle lidt ind til resten af indeværende uge.

Jeg har intet imod, at min Skat og jeg handler ind sammen eller at jeg handler ind sammen med Anne, men jeg er godt nok ved at være langt mere end træt af, at jeg på grund af min ømme højre hæl ikke selv bare lige kan gå en tur og så handle ind undervejs.

Vi startede med at køre til Roskilde Stationscenter, hvor vi lige var en tur i Føtex, hvor jeg kom til at købe nogle få nye ænder. Da jeg dels købte seks, hvoraf de to kan ses her …

2010/03/16/201.jpg

… små keramik ænder. De kostede 7,95 kroner per styk eller to for en rund tier. Jeg kom også til at købe denne søde bløde størrelse …

2010/03/16/202.jpg

… der simpelhen bare er så kramme-nusse-dejlig, at den blev nødt til at få et nyt kærligt hjem hos min Skat og mig. Den kostede for øvrigt 19,95 kroner.

Da vi var færdige med at handle ind hos Føtex, kørte vi lige rundt om Aldi på Søndre Ringvej på vej hjem, så nu har vi fået handlet så meget ind, at vi ikke har behov for at handle ind før på lørdag.