Arkiver

Nye badeænder


Hverdagen, Ænder.

Egentligt så havde min Skat og jeg sat os for, at denne weekend skulle få lov til at være en rigtig slap en af slagsen. I ved sådant en weekend, hvor der på forhånd ikke er lagt planer og der derfor heller ikke er planer, der skal holdes.

Der er jo stadigvæk to hele arbejdsuger til, vi kan holde vores ti dage lange påskeferie og der ingen af os lige frem er på toppen, så er det nok meget godt at tage den lidt med ro i denne weekend.

Desværre ligger det bare ikke til hverken min Skat eller mig at fortage os ingenting og derfor er det indtil videre endt med, at vi kørte hjemmefra ved 10:00. Vi startede med at køre rundt om Maxi Zoo her i Roskilde, hvor vi købte Sweethearts ynglings guf samt mad og derfra kørte vi rundt om Shurgard, hvor vi havde både kattegrus samt kattekrystaller stående, da vi havde købt det for Poul, sidste gang det var på tilbud hos Maxi Zoo.

Så kørte vi ind til Poul, for der var ved at være alt for meget lavvande i beholdningen af både kattegrus, kattekrystaller samt især kattemad, og lille forkælede Sweetheart skal skal jo helst ikke lide nogen som helst former for nød.

Da både min Skat og jeg havde glemt at købe rugbrød til ham, da vi handlede ind henholdvis i går og i forgårs, blev vi enige om, at vi lige ville smutte rundt om Netto i muskikvarter i Herlev på vej hjem. Vi kørte jo lige som lige forbi butikken, så der var ikke lige frem tale om en omvej.

Min Skat kunne bare ikke helt forstå, hvordan en pakke rugbrød til 6,50 kroner kan ende med at koste 95,50 kroner, men det er der en helt naturlig forklaring på …

For det første kom jeg til at købe en ny hvid nat-big-shirt med Mickey Mouse til 49,00 kroner til mig selv. Det er så sjældet, når Netto har noget smart tøj, at det findes i min størrelse, men i dag var jeg heldig, der var lige præcist en i størrelse XS.

For det andet kom dette hold badeænder …

2010/03/13/101.jpg

… samt dette hold badeænder …

2010/03/13/102.jpg

… der begge to kostede en rund tyver, til at hoppe ned i min indkøbskurv, og vupti så var der lige pludseligt handlet ind for næsten en hel hund.