Arkiver

Roskilde Maraton


Hverdagen.

Det er i dag, at der for allerførste gang i Roskildes historie afvikles et maraton her i byen. Det forgår med udgangspunkt ved Lovise Kilde samt foran Amfiteateret i Folkeparken og det er der også personerne bag Folkeparkens Motionsløb, der står bag arrangementet.

Det var meningen, at der skulle have været løbet på Folkeparkens Motionsløbs normale baner, men på grund af alt for meget is på alle stierne, der så skulle været løbet på, havde man været nød til at ændre på den plan. Det endte dog med, at noget af ruten blev løbet på Folkeparkens hovedsti og resten blev løbet på vejene rundt om Folkeparken.

Selvfølgelig var min Skat og jeg med til at heppe de cirka hundrede løber godt fra start af og min Skat …

2010/03/07/101.jpg

… havde taget sit kamera med, så han kunne fotografere både starten samt lidt af selv løbet. På billede er det ene af de fem løbehold på vej op ad Kirsebærstien og selv om det ikke se sådant ud, så er det faktisk en ret så stejl bakke. Den er dog intet sammenlignet med Frederiksborgvej.

🙂

Man kan se mere om Roskilde Maraton på http://loebforlivet.dk/marathon.html.

Man kan se en god håndfuld af de mange billeder, min Skat nåede at fotografere under løbet her.

For øvrigt skrev jeg sidste år et lille indlæg om Folkeparken Motionsløb i anledningen af dets løb nummer 150 samt 12½ år jubilæum.