Arkiver

Klæbende badeænder


Hverdagen, Ænder.

Vejret klarede op i løbet af morgen og fra ved cirka 9:00 tiden har solen skinnet fra en høj klar blå samt stort set skyfri himmel, så jeg tog mig sammen til at gå dagens lille tur samt handle lidt ind.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden ned i en af de fire opstillede container til dagrenovation og derefter gik jeg via stamvejen samt Køgevej ind til Roskildes centrum, hvor første stop på turen blev Netto i Algade. Derfra forsatte jeg ad Algade og Københavnsvej til Ro´s Torv, hvor jeg lige fik klaret de allersidste af dagens få indkøb hos Føtex samt Tiger og i den sidste af de to butikker, kom jeg også i dag til at købe en ting eller rettere ti, der ikke stod på min huskeseddel. For jeg kom til at købe en pakke mere med ti klistermærker …

2011/05/30/201.jpg

… der er beregnet til at kunne sidde på fliser. De kostede en rund tyver og så har de godt nok ikke en facon, der kan bruges på de fliser, vi lige for tiden har i vores badeværelse, men så kan de vel bruges til noget andet. Indtil videre er de dog kommet med ned i den sidste af de tre sorte 15 liters SmartBokse med badeænder samt ænder til bad, jeg pakkede i fredags.