Arkiver

Endnu et løbestunt


Hverdagen.

Efter over halvanden års pause, hvilket skyldes dels en løbeskade, dels min svage højre ankel samt ømme højre hæl og dels min svimmelhed, genoptog jeg min løbetræning den 3. april i år, og da jeg jo havde holdt en meget lang samt højst ufrivillig pause, måtte jeg jo starte helt forfra, hvilket vil sige, at den allerførste løbetur i denne omgang kun var på to minutter altså cirka 250 meter.

Jeg har så lige så stille samt rolig forøget tiden, jeg løber i, og torsdag i sidste uge nåede jeg så op på otter minutter, hvilket vil sige, at jeg løb lidt over en kilometer. Det havde været meningen, at jeg i torsdag skulle have haft løbet i ni minutter, men da jeg var så flad og energiforladt, at jeg følte mig syg af det, hoppede jeg den løbetur over.

Set i bagspejlet – for det er jo altid utroligt nemt at være bagklog – så skulle jeg også havde haft lyttet til min krop samt dens behov igen i dag og dermed skulle jeg havde haft hoppet dagens løbetur over, men det gjorde jeg så ikke. Det gik jo også rigtigt godt de første fire minutters tid, men efter fem minutter begyndte jeg at følge min mere end fald og jeg satte mig for, at jeg ville stoppe ved nogle bestemte pæle, hvilket vil sige, efter seks minutter. Det næsten jeg opfattede var, at jeg lå lige så lang eller rettere lige så kort, som jeg er, på jorden, for jeg var simpelhen gået kold samt faldet.

Selvfølgelig blev min Skat både forskrettet samt urolig, hvilket jeg også var blevet, hvis det havde været ham, der sådant lige pludseligt var faldet, og han blev det især, fordi jeg var ærlige overfor ham og jeg derfor fortalte ham, at det ikke var min højre ankel, der var skyld i, at jeg var faldet, men slet og ret at jeg var gået fuldstændigt kold og at lyset var blevet slukket for mig.

Næste gang og det gælder ikke kun, når jeg er ude at løbe, skal jeg nok ikke prøve på at sætte mig et mål, men simpelhen stoppe lige så snart jeg føler, at jeg ikke kan mere. For det eneste jeg fik ud af dette er … en stor dyb hudafskrabning i begge håndflader samt på begge knæ, der nok også vil kunne fremvise nogle virkelige store "flotte" blå violette mærker i morgen.