Arkiver

Mit lille åndehul


Hverdagen, Ænder.

Imens jeg boede i Herlev, gik jeg lige så ofte, jeg havde mulighed for at gøre det, hen til gadekæret ved Hjulmandens Hus eller endnu bedre en tur rundt om Sømosen. For de to steder var mine små åndehuller, hvor jeg søgte hen, når jeg havde behov for at være alene samt i nærheden af naturen.

Her i Roskilde har jeg flere steder, jeg søger hen, når jeg gerne vil være helt alene eller sammen med lidt natur, og jeg er langt mere end glad for, at min Skat og jeg bor relativt tæt på langt de fleste af dem. For eksempel er der kun cirka en halv times gang til Roskilde Havn og derfra er der ikke ret langt til stranden, Kællinghaven samt det skønne naturområde ved Sankt Hans Hospital. Der er cirka 25 minutters gang til Byparken og Folkeparken, cirka ti minutters gang til Roskilde Ringen og under fem minutters gang til det lille indeklemte grønne område min Skat og jeg kalder for skoven.

Selv om jeg allerede har været ude at gå en tur i dag, da jeg i formiddags var en tur ind til Roskildes centrum samt rundt om Ro´s Torv, så benyttede jeg mig af lejligheden til også at gå en lille tur i løbet af eftermiddagen og den bragte mig selvfølgeligt hen til vores lille åndehul …

2011/05/25/501.jpg

… i dag svømmede der to gråandrikker …

2011/05/25/502.jpg

… rundt i dammen og de søgte da også hen til mig, men da de fandt ud af, at jeg ikke havde lidt brød med til dem, så var jeg lige pludseligt ikke spor interessant længere.

Jeg gik hjemad via kolonihavehus området, hvor jeg mødte vores under-underbo, vi talte sammen i nogle ganske få minutter, før jeg gik videre til Fakta i Østervangs Centeret, hvor jeg lige handlede lidt ind ind, før jeg gik hjemad.