Arkiver

Jeg har leget lidt mere …


Hverdagen, Håndarbejde.

… for i foråret lige før påske købte jeg et hobbykit med alle materialerne til fire nøgleringe med perlesyet dyr i Aldi. Jeg gav for øvrigt 39,95 kroner for det. Min første mening var at give hobbykittet i stedet for et påskeæg til en pige på elve år, men så fandt jeg på en anden og bedre ide til hendes påskeæg og derfor beholdte jeg det selv.

Min Skat og jeg holder sommerferie lige for tiden og da hele vores ferie ikke skal bruges på at aflive diverse små og mindre samt større og store hængepartier, så holder vi begge to nogle små pause ind imellem og her til morgen, imens min Skat sov lidt længere, fandt jeg så det omtalte hobbykit frem, hvorefter jeg gik i gang med det.

En lille hyggeligt times tid senere har jeg så en nøglering med et blåt perlesyet friben …

2010/07/25/001.jpg

… en nøglering med en rød perlesyet fisk ..

2010/07/25/002.jpg

… en nøglering med en grøn perlesyet frø …

2010/07/25/003.jpg

… en nøglering med en rød og sort perlesyet mariehøne …

2010/07/25/004.jpg

… samt en nøglering med en lyserød perlesyet fisk …

2010/07/25/005.jpg

… for det viste sig, at der var en nøglering samt adskiller perler for meget med i æsken. Desværre var der kun bomuldsnor nok til lige præcist de fire modeller, men så var det jo godt, jeg havde noget bomuldsnor liggende.

Hvad jeg skal bruge dem til ? … det aner jeg ikke, men de var hyggelige samt sjove at fremstille og indtil videre kommer de nok bare til at ligger en af de fem grå 15 liters SmartBokse, der indeholder mit lille lager af små hjemmefremstille gaver.