Arkiver

Halvvejs


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet torsdag morgen og dermed er vi nået til denne uges fjerde samt midterste dag. For min Skats og mit vedkommen er vi også nået til denne uges fjerde samt forhåbentligt næstsidste arbejdsdag og dermed er det sådant næsten lige før, vi så småt kan begynde at kunne få øje på den så efterlængtet weekend.

Solen står allerede meget højt på den næsten helt klare blå samt skyfri himmel. Kvarterets småfugle har mere end travlt med at finde føde til deres sultne uger og dermed har de ikke tid til at glæde os med deres kønne triller. Bilerne på Holbækmotorvejen er i fuld gang med at fragte mennesker til deres arbejde, materialer til fabrikkerne samt varer til butikkerne. En "lille" havefest ( læs: Roskilde Festivalen ), der endnu ikke er gået i seng, kan høres ude i det fjerne, og min Skat samt jeg er allerede i fuld gang med dagens mange forskellige arbejdsopgaver.

For meget kort skrevet … endnu en hel ny dag med alt hvad sådant en af slagens nu en gang har at byde på er for længst begyndt.

I dag er det så for øvrigt den 1. juli 2010, hvilket vil sige, at det i dag er lige præcist et halvt års tid ( 181 dage ) siden, vi tog hul på indeværende år, og at der er lige præcist et halvt års tid ( 184 dage ) til, det igen er nytårsaften og dermed er vi allerede nået halvvejs igennem indeværende år.

Er der mon noget om, at tiden den simpelhen bare flyver af sted ?