Arkiver

En atypisk morgen


Hverdagen.

I morges stod min Skat og jeg op til normal tid og vi foretog os de helt normale praktiske ting lige ind til det tidspunkt, hvor han skulle ud af hoveddøren. For i stedet for at han som normalt gik ned af trappen og derefter hen til garagen for at hente bilen og så kører på arbejdet, gik min Skat ind i arbejdsværelset, hvor han satte sig foran sin computer og begyndte at arbejde hjemmefra. For han har nemlig været nødt til at tage en hjemmearbejdsdag i dag.

Det skyldes, at vi var så heldige, da jeg ringede til værkstedet i mandags for at høre, hvornår de kunne tage vores febervarme bil, at værkføreren tilbyd mig, at hvis vi aflever bilen ved 7:00 tiden her til morgen og de så kan havde den sående hele dagen, så vil de kigge på den, hvis de får et afbud eller et ledig øjeblik og hvis de ikke får det, så må der jo bruges en frokostpause, som han sagde til mig.

Se det kalder jeg for rigtig god og kundevenlig service og det er jo også en af grundene til, vi holder fast ved lige præcist dette værksted. Så i dag arbejder min Skat hjemmefra, imens vores bil bliver kureret for sin feber. Det gør så også, at jeg skal være lidt stille i dag, så jeg ikke forstyrre min Skat alt for meget, imens han arbejder, men så kan det jo være, at jeg kan komme lidt mere ajour med min mildt skrevet lettere forsømte blog.