Arkiver

Den femte dag …


Hverdagen.

… i den første uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der "kun" seksten dage tilbage af årets sommerferie.

Min Skat og jeg brugte det meste af morgen samt hele formiddagen på en god håndfuld af diverse helt almindelige praktisk hverdags gøremål samt aflivningen af nogle få små hængepartier.

Lidt før frokosttid kørte min Skat til træning og imens han var væk brugte jeg tiden på at ajourføre min liste over indlæg, jeg meget gerne vil skrive på min blog, når jeg en gang forhåbentligt ikke så forfærdeligt langt ud i fremtiden finder det fornødne overskud samt den nødvendige tid til at gøre det.

Faktisk er der bare i denne uge kommet ikke mindre end 21 små og store indlæg mere på den liste, og jeg kan se på det hele, at jeg nok hver dag i resten af vores sommerferie ikke får ret meget mere tid sammen med min computer end lige en halv til en hel times tid om morgen. Så det er nok meget begrænset, hvor mange indlæg jeg kan nå at skrive på så kort tid, men der skal jo også være noget til de lange kolde samt mørke vinteraftner, der jo desværre allerede så småt er på vej.

Min Skat kom hjem fra træning og da vi havde spist til frokost samt vi lige i fællesskab havde nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter både vores morgenmad og vores frokost, blev vi enige om, at vi ville nyde det god vejr, og derfor gik vi en lille tur i vores lokalområde.

Vi blev dog enige om, at vi ville prøve en ny rute samt at vi ville prøve, om vi kunne finde Den hemmelige Have, hvilket rent faktisk lykkedes for os, men desværre var den lukket for publikum, da vi nåede frem til den, men nu ved vi, hvor den ligger og så prøver vi da bare at besøge den en anden dag.

Vi gik så en lille omvej via Kamstrupstien hjemad, hvilket bragte os forbi Planteriget, hvor vi lige fik købte støttepædagoger ( læs: 120 centimeter høje grønne plastbelagte plantepinde ) til de fire af vores tomatplanter.

Da vi kom igen, tilberedte min Skat vores aftensmad, imens jeg lige nåede at stryge den maskinefuld kulørt finvaske, jeg havde nået at vaske om morgen og som havde hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen hele dagen, så det var i hvert fald tørt, da jeg gik i gang med at stryge det, så det kunne blive lagt på plads i diverse skabe.

Da vi havde nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores aftensmad og jeg havde fuldt dagens anden skraldespanden ned, satte vi os i sofaen, så jeg kunne klemme min Skat ribben, imens jeg sad og læste i de blade, der kom med posten i mandags, og min Skat så fjernsyn. Derefter satte vi os foran hver sin computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for jeg skal i gang med at vande alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen, lige som jeg også lige skal have klaret min ankelstyrkende øvelser, før jeg kan gå i seng.