Arkiver

Den anden dag …


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser.

… i den første uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der "kun" nitten dage tilbage af årets sommerferie.

Imens min Skat nød sin skønhedssøvn i morges nåede jeg at hækle den afsluttende kant hele vejen rundt om de tre sorte hæklede edderkopper med bøjede ben, jeg gik i gang med at hækle i søndags.

Resten af morgen samt hele formiddagen brugte vi begge to på at klare en god håndfuld af diverse helt almindelige praktiske hverdags gøremål, hvilket blandt andet dækker over, at min Skat nåede at løbe sin normale tirsdagstur og jeg nåede at vaske to maskinefulde tøj, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen.

Da vi havde spist vores frokost, blev vi enige om, at det jo trods alt er sommerferie og at det ville være dumt af os, hvis vi undlod at benytte os af muligheden for at nyde det dejlige solrige samt varme sommervejr, og derfor endte det med, vi kørte ind til Zoologisk Have i København.

Vi fandt en god parkeringsplads til bilen på Søndre Fasanvej ud for nummer 64, derfra gik vi igennem et lille bitte hjørne af Søndermarken for at komme over til Zoologisk Haves indgang. Vi brugte de næste lidt over fem timers tid på at gå rundt i den hyggelige have, imens vi så på samt især fotograferede alle de mange flotte, sjove samt spændende dyr, før vi blev enige om, at nu måtte vi vist hellere se at komme hjemad, så vi kunne få noget aftensmad.

Da vi kom hjem, gik min Skat i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost, før han gik i gang med at tilberede vores aftensmad samtidigt med jeg lige fik strøget de to maskinefulde ( 38 stykker ) nyvasket tøj, der havde hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen det meste af dagen, så det kunne komme på plads i diverse skabe samt skuffer.

Da min Skat og jeg havde nydt aftens menu og vi i fællesskab havde nået at aflive den medfølgende opvaske, satte vi os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg gå i gang med at vande alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen, før jeg lige klare de ankelstyrkende øvelser og derefter vil jeg gå i seng.