Arkiver

Pause


Hverdagen.

Lige nu tillader jeg mig at holde en lille pause sammen med min computer, imens jeg lige får opsummeret, hvad jeg ind til videre har fået brugt denne fredag på. For på den måde kan det måske være, jeg lige kan finde ud af, hvorfor jeg allerede nu, hvor klokken kun er 17:15, er nået at blive så træt, som jeg rent faktisk føler mig.

Jeg har været lettere utilpas hele dagen, men ikke mere end jeg plejer at være det dagen efter, jeg har været hos min zoneterapeut, hvilket jeg jo var i går. Derfor tog jeg den også lidt med ro i morges, for godt nok nåede jeg at sætte vaskemaskinen i gang samt tømme den og derefter hænge den nyvaskede maskinefuld kulørte finvask til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, men ellers gik stort set resten af morgen med at skrive lidt på min mildt skrevet lettere forsømte blog.

Ved 9:00 tiden tog jeg mig sammen og derefter gik jeg en hyggeligt tur over til dammen samt handlede ind i den lokale Fakta på vej hjem. Da jeg kom hjem, satte jeg lige de nyindkøbte varer på plads og derefter ringede min veninde i Rønnebærparken til mig, for hun ville høre, om jeg var hjemme.

Det endte med, hun på vej ud til sin kolonihave lige kørte rundt om mig for dels at aflevere den store hvide keramik urtepotte, svigermor stod i, da hun fik den af os, og dels for at hente det katalog, vi havde taget med til hende, da vi så på elefanter i lørdags. Min veninde i Rønnebærparken havde en rigtigt dårlig rygdag i dag og derfor gik jeg ned til hende og vi gik så en lille tur rundt i vores bebyggelse, for hun var ikke i stand til at gå op af trapperne til anden sal og hun kunne heller ikke klare at stå helt stille, imens vi talte sammen.

Da min veninden i Rønnebærparken var kørt, smurte jeg min frokost, som jeg spiste, imens jeg skrev lidt på min mildt skrevet lettere forsømte blog og derefter gik jeg i gang med at tørre støv af i badeværelset, entreen, køkkenet samt soveværelset, hvorefter jeg lige fik gennemstøvsuget alle fire rum.

Derefter strøg jeg tøjet, der hang ude på vingetørrestativet, så det kunne blive lagt på plads i diverse skabe samt skuffer, før jeg lige vandede de allermest tørstige af vores plantepusser ude på altanen samt inde i lejligheden.

Så kom min Skat hjem fra arbejdet og vi hygge snakkede sammen, imens han spiste sin frokost, hvorefter han kørte til træning og jeg gik i gang med at rydde op i vores køleskab, før jeg lige fik ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad samt frokost, derefter jeg fulgte skraldespanden ned samt gik rundt om containeren med papir samt rundt om containeren med pap.

Da jeg kom tilbage, gik jeg i gang med at vaske de plantepinde, urtepotter samt urtepotteskjulere af, som vores plantepusser allerede er vokset ud af og som vi derfor ikke skal bruge før til næste forår, og efterhåndens som jeg fik dem tørret, stillede jeg dem ind på vores seng …

2010/07/02/301.jpg

… nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg lige bærer alle plantepindene, urtepotterne samt urtepotteskjulerene ned i vores kælderrum, før jeg sætter mig ud på vores altan, hvor jeg vil nyde det dejlige lune sommervejr, imens jeg holder vores plantepusser med selskab samt enten hækler lidt på de igangværende projekt eller læser lidt i den igangværende bog.