Arkiver

Den fjerde dag …


Hverdagen.

… i den anden uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der kun ti dage tilbage af årets sommerferie.

Vi havde planlagt, at vi i dag skulle deltage i en gratis guide vandringtur i det histiske landskab ved Lejre Museum, hvor vi ville komme på sporet af sagnene og derefter ville vi besøge Lejre Museum, men da ingen af os energimæssigt lige frem var på toppen i morges og da vejret var blæsende, gråt samt overskyet, blev vi enige om, at vi tager os en hjemmedag.

Min Skat har været træt hele dagen og allerede nåede han at løbe sin normale torsdagtur, der i denne uge var på 15,2 kilometer, og selv har jeg været utilpas med både svimmelhed samt kvalme. Så ingen af os har haft det specielt godt i dag.

Min Skat har brugt det meste af dagen på at gennemse resten af alle de mange gamle fotografier, han arvede efter Farmor og han nåede at scanne en hel del negativer ind i løbet af dagen. Dermed han nåede så langt, så jeg kunne komme til at pakke alle fotoalbum, løse billeder med mere af den slags ned i den anden af de to store hvide kommodeskuffer, så nu er den lige klar til at blive kørt til Shurgard.

Selv har jeg sovet en meget stor del af dagen og resten af tiden er stort set blevet brugt på at læse i den igangværende bog, som jeg nåede at blive færdigt med.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i seng og så håber jeg, at vi begge to har det betydeligt bedre i morgen.