Arkiver

Små hvide glas ænder


Hverdagen.

Imodsætning til det store toneangivende flertal, der er lige ved at dø af hedeslag samt det, der er meget værre, bare udendørstemperaturen når op over de tyve grader, så nyder jeg det fuldt ud lige så længe det varer ved og for min skyld må det gode solrige samt varme sommervejr meget gerne forsætte mindste resten af denne samt hele næste måned med.

Imodsætning til det store toneangivende flertal, der ikke kan foretage sig andet end at flade helt ud, imens de højlydt beklager sig over varmen, så nyder jeg den, imens jeg er aktiv og derfor blev jeg enige med mig selv om, at jeg i dag ville udfordre min ømme højre ankel og hel samt min svimmelhed ved at gå en tur ind til Roskildes centrum samt hjem igen.

Jeg har godt nok været der inde af mange gange i år, men de første mange gange blev jeg både kørte der ind samt hjem der inde fra, og de sidste mange gang er jeg enten blevet kørt der ind og så er jeg selv gået hjem der inde fra eller jeg er selv gået der ind og så er jeg blevet kørt der inde fra. Så det var allerførste gang i år, jeg ikke var afhængig af nogen, der skulle køre mig enten den ene eller begge veje, og det var noget, jeg nød stort under hele turen.

Jeg er udemærket godt klar over, at jeg ikke skal udfordre hverken min ømme højre ankel og hæl eller min svimmelhed alt for meget og derfor valgte jeg også at gå den mest direkte og der med også den korteste vej både der ind så vel som hjem der inde fra.

Derfor gik jeg langs med blokken, til jeg nåede til stamvejen, og derefter gik jeg via den til Køgevej, indtil jeg nåede til rundkølersen bag stationen. Så gik jeg via tunnellen under stationen over til Jernbanegade, som jeg forsatte ad hen til Roskilde Station, hvor jeg lige hentede det sidste nye nummer af Ud og se, før jeg krydsede Hestetorvet, så jeg kunne forsætte ad Algade hen til både Tiger samt Netto, hvor jeg lige fik handlet lidt ind, før jeg forsatte mod Stændertorvet.

Lige før jeg nåede til Stændertovet, holdt jeg en kort pause foran Natulig, imens jeg kiggede på butikkens vinduer og da jeg så, der hang tre små glasænder på en gren, gik jeg ind i butikken for at finde ud af, hvad de kostede. Det endte med, jeg kom til at købe dem alle tre også selv om det kun er den ene af dem, der kan ses på dette billede …

2010/07/08/201.jpg

… de kostede en rund tyver per styk og de vil helt sikker fremover have hver deres faste plads på vores troldegrene inde i stuen.

Jeg forsatte ned ad Algade samt tværs hen over Stændertovet, det vil sige, jeg var lige et lille smurt inde hos vores Turistbureau, hvor jeg hentede et par opdaterede brochurer over seværdigheder i vores lokalområde, før jeg forsatte ad Skomagergade, så jeg lige kunne handle lidt ind hos Super Best samt TP Musik, før jeg forsatte via Schmeltz Plads, Borchsgade, Gullandsstræde, Bredgade, Allerhelgengade samt Jernbanegade op til Roskilde Stations Center, hvor jeg lige handlede lidt ind hos Føtex, før jeg gik hjemad via Køgevej og derefter stamvejen.

Min ømme højre ankel begyndte at give lyd fra sig, da jeg var nået til Roskilde Rådhus, og den forsatte med at brokke sig mere og mere højrøstet jo tætter jeg nåede på mit hjem. Nu har den så fået lov til at hvile sig, imens jeg spiste min frokost samt skrev lidt på min blog, men så er min ømme højre hæl også begyndte at brokke sig lidt. De to er altså simpelhen bare ikke nemme at gøre til pas.