Arkiver

Sorte hæklede edderkopper med strakte ben


Hverdagen, Håndarbejde.

Et af de meget få punkter, hvor min Skat og jeg nok ikke passe helt godt sammen, er lige præcist det her med at sove længe eller ikke sove længe om morgen i weekendene og ferierne samt på helligdagene og alle øvrige former for fridagene. For han nyder virkeligt at få sin skønhedsøvn og jeg nyder at stå op stort set til normaltid.

På den anden side så får jeg et par timer for mig selv om morgen og så får min Skat et par timer for sig selv om aften. Fordi jeg går i seng før ham, da jeg simpelhen ikke kan holde min vågen til lige så sent, som ham kan. Så dermed kommer det jo også noget rigtigt godt ud af det, da vi begge to har et meget stort behov for noget alenetid.

For eksempel har jeg her til morgen brugt min alenetid på at færdigmontere de tre sorte buttede hæklede edderkopper med strakte ben, hvor af den ene kan ses her …

2010/07/23/001.jpg

… jeg gik i gang med at hækle i tirsdags.

Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt lidt under et helt nøgle sort ( farve nummer 701 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) samt fyld fra en lille monterings pude fra Stof & Stil og seks små rulleøjne til påsyning fra Panduro Hobby. Desværre kan rulleøjne til påsyning ikke fås som selvlysende, det kunne ellers have været ret så sejt til en buttet edderkop.

Edderkopperne er i familie med de meget flade edderkopper, de er nær familie med Hannibal, Hannibaline den første og den anden samt Hannib, som jeg fremstillede til Halloween forrige år, samt i meget nær familie med de tre sorte hæklede edderkopper med bøjede ben, jeg blev færdig med i tirsdag, og de vil indtil videre blive lagt på mit lille lager af hjemmefremstillet gaver. Så må tiden vise, om de kommer til at flytte hjemmefra på et eller andet tidspunkt.