Arkiver

Italiensk glas and


Hverdagen, Ænder.

Da Heidi, Nicolai og jeg nåede hjem til mig, gav Heidi mig en lille gavepose, der indeholdte denne flotte glas and …

2010/07/16/201.jpg

… som hun har købt til mig under deres to uger lange sommerferie i Italien. Jeg har godt nok nogle få glas ænder i forvejen, men ingen af dem har lige så mange flotte farver som denne. Den er nu kommet til at stå sammen med mine andre glas ænder og de synes også, den er flot på grund af dens mange farver.

🙂

Heidi og jeg forsatte med at hyggesnakke, imens Nicolai spillede på sin gameboy, og da min Skat kom hjem fra arbejdset, hvilket han gjorde lidt senere end beregnet, da han havde været nødt til at arbejde over i en halv times tid, for ellers var han ikke blevet færdigt med den allersidste af de opgaver, der simpelhen bares skulle være helt færdige, før han kunne komme til at gå på sommerferie, delte vi alle fire et kanelbrød samtidigt med vi også lige fik lidt køligt at drikke.

Lidt efter min Skat var kørt til træning, kom Brian for at hente Heidi samt Nicolai, og da de var gået, gik jeg i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter dels min Skat og min morgenmad samt frokost og dels efter Heidis, Nicolais, min Skats og mit kanelbrødspiseri. Derefter nåede jeg lige at stryge den maskinefuld finvask, jeg havde nået at vaske om morgen og som havde hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen det meste af dagen, så det kunne live lagt på plads i diverse skabe og skuffer samt at tale i telefon med Poul, før min skat kom hjem fra træning.