Arkiver

Magnetisk plysand


Hverdagen, Ænder.

Lige præcist som Heidi og jeg havde aftalt det, da vi talte i telefon sammen i går eftermiddags, så mødtes hun, Nicolai og jeg på Roskilde Station ved 11:00 tiden. Vi startede med at gå rundt om posthuset, så Heidi kunne afsende en pakke, hvorefter vi forsatte tværs hen over Hestetorvet for at komme hen til Algade.

Vi gik ad Algade fra Hestetorvet til Stændertovet, imens vi zigzaggede fra side til side, så vi lige kunne få set samt besøgt de butikker, vi hver især gerne ville besøge. Da vi nåede til Stændertovet, besøgte Nicolai Flensborg Bog & Ide, imens Heidi og jeg besøgte Roskilde Turistbureau, Heidi forsynnede sig med diverse brochurer, imens jeg hentede samt betalte de to biletter til turen med Sagafjord på torsdag.

Derefter gik vi over i Flensborg Bog & Ide, hvor vi mødte Nicolai og jeg mødte denne lille størrelse …

2010/07/16/101.jpg

… der meget højrystet oplyste mig om, at den altså simpelhen skulle med mig hjem og det kunne der under ingen som helst omstændigheder ændres på. Så der var ikke så meget andet at gøre end at opfylde dens ønske, hvilket så kom til at koste mig en rund tyver.

😉

Vi forsatte ned at Skomagergade, hvor vi også zigzaggede fra side til side, imens vi lige fik set samt besøgt de butikker vi hver især gerne ville besøge. Derefter blev vi enige om, at vi nok heller måtte finde et sted, hvor vi kunne købe noget froskot.

Det endte med at blive Cafe Vivaldi på Stændertovet, hvor vi så brugte den næste lille times tid på at få noget at drikke samt spise, imens vi forsatte med at hyggesnakke og derefter gik vi hjem til mig, men det kommer der lidt mere om i det næste indlæg.