Arkiver

Den sjette dag …


Hverdagen.

… i den første uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der "kun" femten dage tilbage af årets sommerferie.

I dag blev min Skat og jeg enige om, at vi hver især ville bruge dagen på at rydde lidt op i diverse små bunker, vi har liggende sådant lidt hist og her samt alle vegne, men selv om det måske ikke ser ud af så meget, så er lige præcist den slags jo desværre noget, der virkeligt tager tid.

Ved frokosttid kørte vi en tur til først Netto på Holbækvej, derefter Føtex i Roskilde Stations Center og til sidste rundt om Fakta på Køgevej for at handle lidt ind og da vi kom hjem samt vi havde spist frokost, satte min Skat sig og så kvalifikations til søndags Formel 1 løb, imens jeg gik i gang med et lille broderet billed.

Bagefter gik min Skat i gang med at potte nogle af vores alt andet end små plantepusser om, men desværre viste det sig, at vi kom til at mangle både urtepotter samt urtepotteskjulere, så de sidste af dem må pænt vente med at blive potte om til vi har været en tur rundt om Ikae samt Hobbyland, men det kan jo være, vi kan nå det allerede på mandag.

Min Skat var halv dårlig samt træt, så han tog en eftermiddagslur, imens jeg nåede at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost. Derefter fik jeg vasket alle de nu ledige urtepotter samt urtepotteskjulere af samt båret dem ned i vores kælderrum. Så syntes jeg, det var synd, at min Skat lå alene inde i sengen, så jeg lagde mig ved siden af ham. Den slags skal man nok bare ikke lige gøre, for ingen jeg fik set mig om, havde jeg sovet i lidt over to times tid, men hvad jeg havde vel behov for det.

Min Skat gik i gang med at tilberede vores aftensmad og jeg forsatte med oprydningen af den igangværende bunke, så nu er der en bunke mindre i vores hjem. Derefter dækkede jeg lige spistebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste til aften, hvorefter vi i fællesskab aflivede den tilhørende opvask.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for jeg skal i gang med at vande alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen.