Arkiver

Den tredje dag …


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser.

… i den første uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der "kun" atten dage tilbage af årets sommerferie.

I morges, imens min Skat nåede at sove lidt længere, nåede jeg at vinde de 20 nøgler lyseblåt Mariposa, jeg kom til at købe i onsdags, op. Dermed mangler jeg stadigvæk at vinde de 24 nøgler lyseblåt Mariposa, jeg købte i mandags, op, men dem venter jeg med at vinde op, til jeg ved om, hvorvidt vi skal eller vi ikke skal på sommerferie i det jyske i næste uge. For skal vi til Jylland i næste uge, så kan jeg jo sidde og vinde dem op, imens vi kører derover.

Resten af morgen, hele formiddagen samt størstedelen af eftermiddagen brugte min Skat og jeg på at rydde op i samt sortere i nogle af alle de mange familiebilleder, han arvede efter sin farmor eller rettere som det endte med, han fik ansvaret for at gemme.

Det er vores mening, at vi vil putte dem alle sammen ned i den ene af de to store hvide kommodeskuffer, der lige for tiden er helt tom, da jeg har nået at rydde op samt sortere i deres indhold og det meste af det blev enten givet væk eller røg ud. Jeg har lagt alle de mange familiebilleder fra min side af familien ned i den anden af de to store hvide kommodeskuffer. For de er ikke lige frem noget, jeg har behov for at have lige i nærheden og jeg har slet ikke behov for, at de fylde op i vores hjem.

Min Skat har nået at scanne nogle få af de gamle familiebilleder ind på computeren, for det er hans mening, at han vil sende dem via en e-mail til sin mor samt lillesøster.

I dag har jeg endvidere nået at vaske samt stryge en maskinefuld ( 41 stykker ) tøj, der er blevet strøget samt langt på plads i diverse skabe og skuffer.

Jeg nåede at vande alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen samt at dække spisebordet, imens min Skat tilberedte vores aftensmad, og da vi havde spist den, kørte vi hjemmefra, så vi kunne nå at stå ved Roskilde Domkirkes Kongeport klokken 19:00, hvorfra aftens byvandring med Kaj V. Hansen begyndte. Aftens emne var "Hvor boede de" og vi hørte samt så en masse huse, hvori kendte samt mindre kendte roskildegenser har arbejdet, boet eller på andet haft sit virke.

Da vi kom hjem, nåede vi lige i fællesskab at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads og jeg fik fulgt skraldespanden ned, før vi satte os foran hver sin computer, og lige om lidt, så vil vi gå i seng.