Arkiver

En "lille" prisforskel


Hverdagen.

Normalt gider min Skat og jeg ikke at misbruge vores søndage på at handle ind, men vi nåede desværre ikke rundt om et bygemarked eller et plantecenter i går og derfor var vi nødt til at gøre det i dag. Da vi ikke kan potte vores alt andet end små plantepusser ude på altanen om, hvis vi ikke har nogle lange plantepinde, de kan bliver båndet op ad.

Derfor kørte vi en tur ud til Jem & Fix for at se på deres udvalgt af plantepinde, men det viste sig, at de længest, de har, kun er 180 centimeter høje. Derfor gik vi lige en tur i Silvan for at på deres udvalg af plantepinde og de længst, de har, er 210 centimeter høje, hvilket nok er mere passende, hvis vi ikke kan få nogle, der er lidt længere.

Derfor kørte vi lige over i Hobbyland for at se på deres udvalg af plantepinde, de har godt nok nogle, der er næsten 250 centimeter høj, men de er af bambus og vi vil helst havde plastbelagte metalpinde. Dem har de så i op til 210 centimeters høje, men de er så til gengæld lige 13,00 kroner eller skrevet på en anden måde 48% dyrere med dem end Silvan.

Så derfor endte det med, vi lige kørte rundt om Silvan, hvor vi så købte de syv plastbelagte plantepinde med en højde på 210 centimeter, vi skal bruge til at binde de tre agurkeplanter samt de fire af de syv pyntegræskarplanter op med. Dermed sparede vi lige 91,00 kroner.

Så endnu en gang fandt vi ud af, at der altså godt kan betale sig lige at undersøge prisen på en ting i flere forskellige butikker, før man køber den. For i dette tilfælde er det nøjagtig de samme plantepinde fra den samme producent, der er tale om, den eneste forskel på dem hos Hobbyland og dem hos Silvan er prisen.