Arkiver

Den første dag …


Hverdagen.

… i den anden uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der kun tretten dage tilbage af årets sommerferie.

Min Skat og jeg brugte det meste af morgen samt formiddagen på diverse små og mindre praktiske opgaver. I ved, den der slags opgaver, som alle bemærker, når man ikke lige når at løse dem, og som ingen ligge mærker til, når man har nået at løse dem.

Så blev vi enige om, at vi ville køre en tur til City 2 dels for at bare at hygge os med at se lidt på nogle butikker og dels for at handle lidt ind. Det endte med, vi blandt andet nåede rundt om Panduro Hobby, hvor jeg fik købt to gange to såkaldte design ark, der var sat ned til 4,00 kroner per ark, en pose med små rulleøjne til påsyning samt Drops opskrifthæfte nummer 120 og min Skat fik købt sig to par nye bukser hos Mr. Bergstrøm og han var or øvrigt så heldig, at begge par var sat ned til halv pris. Se det er noget, vi rigtigt godt kan lide.

🙂

Vi nåede også rundt om Føtex, for at købe et stykke Egoist ( læs: et stykke meget stræk ost ) til min Skat, men den havde de ikke, til gengæld havde de så fire bagekartofler for 12,00 kroner, tre hvidløg for en tier samt et halvt kilo danske jordbær for 28,00 kroner.

Da vi forlod City 2, kørte vi direkte over til Ikea, hvor vi købte ti hvide Kardemumma porcelæns urtepotteskjulere med en udvendig diameter på 21,00 centimeter, de kostede 39,00 kroner per styk.

Så satte vi kursen mod Roskilde, hvor første stop blev Hobbyland, der købte vi ti sorte plastik urtepotter med en udvendig diameter på 19,00 centimeter, de kostede 5,95 kroner per styk. Næste stop blev posthuset i industrikvarteret, så vi kunne få afsendt en lille pakke og derfra kørte vi til Føtex på Ro´s Torv, hvor vi så fik købt det ønskede stykke Egoist til min Skat.

Da vi kom hjem, satte vi lige i fællesskab de nyindkøbte varerne på, før vi begge to tog noget frokost og så kørte min Skat til dobbelt træning. Imens han var væk, nåede jeg at gå en tur over til Fakta i Østervangs Centeret for at købe et friskt blomkålshoved og da jeg kom hjem, ordnede jeg det lige, før det blev lagt ind i køleskabet. Så ryddede jeg til side, vaskede op, tørrede af samt stillede på plads efter min Skats og min morgenmad samt frokost, før jeg stryg den maskinefuld finvask ( 19 stykker ), der havde hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen det meste af dagen, så det kunne blive lagt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Derefter nåede jeg at vande alle de alt andet end små plantepusser ude på altanen samt at tale i telefon med Poul, før jeg satte mig foran computer, imens jeg skrev nogle få manglede indlæg på min blog.

Da min Skat kom hjem fra dobbelt træning, gik han i gang med at tilberede vores aftensmad, imens jeg tømte hans rygsæk samt satte vaskemaskinen i gang med at vaske hans træningstøj, før jeg dækkede spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste aftens menu.

Nu er vi lige blevet færdige med at aflive aftens opvask og lige om lidt så går vi i seng. For nu er vi begge to igen nået at blive så trætte, at vi ikke længere kan holde os vågne, og så er der absolut ingen grund til at blive oppe.