Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen.

Min Skat og jeg havde aftalt, at vi i år i vores ti dage lange påskeferie skulle prøve på, at der også blev tid til at få et par gode nogle på opleveren. Vi havde også aftalt, at den ene af disse skulle være en tur i Tivoli, hvor der for øvrigt i år for allerførste gang i havens historie er pyntet op til påske, og den anden af disse skulle være en forårstur i Zoologisk Have i København, så vi kunne nå at hilse på samt se årets dyrebørn, imens de stadigvæk er helt eller næsten helt små.

Så lidt i klokken 9:00 i formiddags startede min Skat og jeg med at køre til Holbækvej her i Roskilde, hvor vi lige fik handlet ind hos både Netto samt Super Best og på hjemvejen handlede vi så lige ind hos Aldi på Søndre Ringvej. Da vi i fællesskab havde sat alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, puttede vi lidt proviant i både fast og flyende form samt et kamera, der var udstyrets med et helt nyopladet batteri samt et helt tomt hukommelsekort ned i hver sin rygsæk og så kørte vi hjemmefra.

Lige da vi var nået til broen, der fører Køgevej hen over Holdbækmotorvejen …

2011/04/23/101.jpg

… ringede Poul til mig for at høre, hvordan min Skat og jeg har samt hvilket planer vi har for dagen, men vi talte kun sammen i nogle ganske få minutter.

Da vi nåede ned på selve Holbækmotorvejen kunne vi se, hvor lang man efterhåndens er nået med udvidelsen af den …

2011/04/23/102.jpg

… og selv om man er meget langt fra færdig med opgaven, da man blandt andet skal bygge en hel ny bred bro her …

2011/04/23/103.jpg

… så kan vi godt allerede nu fornemme, hvor dejligt det nok bliver, når Holbækmotorvejen er blevet forøget med et par spor mere.

På køreturen ind til Valby Bakke fordelte vi opgaverne imellem os sådant, at min Skat styrede bilen og jeg hæklede et par tre rækker på det igangværende projekt, og da vi nåede til Zoologisk Have fandt vi en god samt gratist parkeringplads til bilen på Roskildevej næsten lige ud for Aldi, hvor den kunne hygge sig, imens vi andre hyggede os i Zoologisk Have, men det kommer der meget mere om i det næste indlæg.