Arkiver

En stor gul gummi badeand


Hverdagen, Ænder.

Det er lige før, jeg fristes til at skrive, at i dag ankom det noget så frygteligt længe ventet forår så endelige langt om længe til Roskilde. For solen skinner fra en høj klar næsten skyfri blå himmel, småfuglene er i den grad kommet på frierfødder og derfor synger de på livet løs, de små forårsblomster har foldet sig helt ud, buskenes samt træernes knopper har fået voksevæk og udendørstemperaturen nærmer sig de femten plus grader.

🙂

Så derfor blev min Skat og jeg enige om, at vi ville nyde det god forårsvejr samt udfordrer min svage højre ankel samt ømme højre hæl med året allerførste lidt længere gåtur i vores lokalområde.

Vi startede med at gå rundt om skuret foran vores blog, så vi lige kunne fordele batterier, dagrenovation samt papir i de rigtige containere, før vi forsatte ad Stamvejen og Køgevej ind til Roskildes centrum, hvor første stop på turen blev Kort & Godt ved Roskilde Station, hvor vi hentede det sidste nye nummer af "Ud og Se med DSB".

Derfra gik vi via Hestetorvet hen til Havannahuset, hvor vi fornyede vores Varelotterisedler for det næste halve års tid, før vi forsatte ad Algade for at komme hen til Vestervænget og vores faste Klasselotterikollektør, men vi nåede bare ikke længere end til Tiger, hvor vi mødte denne mega monster store gule gummi badeand …

2011/04/02/101.jpg

… der meget kraftigt insisterede på, at den skulle have et nyt kærligt hjem hjemme hos os, så der var simpelhen ikke andet at gøre, end at min Skat og jeg blev nødt til at gå ind i butikken, så vi kunne komme til at betale de 30,00 kroner, den kostede.

Det endte dog med, at vi kom af med en halvtredser i stedet for, da jeg også kom til at købe denne noget andreledelse fotoramme …

2011/04/02/102.jpg

… der kostede en rund tyver, før vi kunne forlade butikken og derefter forsatte i retning mod Vestervænget og vores Klasselotterikollektør, imens vi nød det dejlige forårsvejr.