Arkiver

Dagens første opgave – Del 2


Hverdagen.

Det kom til at tage mig næsten halvanden times tid at rydde op i alle mine mange forskellige garnrester, men så fik jeg også plads til dem alle sammen i den samme grå 15 liters SmartBoks …

2011/04/13/101.jpg

… og dermed fik jeg også frigiver de fire mindste af mine fem forskellige kurve-ænder …

2011/04/13/102.jpg

… der alle som aldrig er blevet brugt til og nok heller aldrig vil blive brugt til andet end diverse garnrester eller diverse små igangværende håndarbejdsprojekter.

🙂

Mange af mine garnrester er nok så små, at langt de fleste nok bare ville have haft smidt dem ud, men mange gane skal jeg jo kun lige bruge garn i en bestem farve til nogle ganske få fastmasker til motivet på et par grydelapper og så er det jo dumt at tage hul på et helt nyt nøgle garn. Der til kommer, at det jo er de helt små garnrester, jeg bruge til at hækle forskellige små figurer, motiver eller ting af.

Så selv en garnrest på kun et par tre gram bliver gemt hos mig også i tilfældet af at jeg skal bruge den til reparation af et af mine færdige projekter og jeg vil altid kunne finde lige præcist den garnrest, der skal bruge til det pågældende projekt, da jeg i mit regneark over færdige projekt ikke kun skrive projekts farve, men også skriver hvilken type garn inklusiv farve- og partinummer, der er blevet brugt til det.