Arkiver

Månedens nederdel …


Hverdagen, Håndarbejde.

… er lige så lidt som indlægget om månedens kjole var det i går et forsøg på at gøre den som modeskribent eller trendsætter, for den slags har jeg ingen som helst former for ambitioner om at blive eller være, men derimod et lille indlæg hvori jeg lige vil huske mig selv på, hvilken af mine nederdele, der var min så absolut ynglingnederdel i denne måned, og selv om der stadigvæk er tre dage tilbage af april måned 2011, er der næppe nogen som helst form for tvivl om, at denne måneds så absolutte meste benyttede nederdel er denne i et lige-ud-af-landevejen-snit …

2011/04/28/001.jpg

… det meste pudsige ved det er så bare, at sådant var det også sidste år, forrige år, i 2008 samt i 2007 hvor jeg syede den, men den gør sig nu også rigtigt godt sat sammen med en sort langærmet bodytop eller sweaters, sorte leggins samt sorte sko eller støvler.

Stoffet, der er fremstillet af 100% bomuld, blev købt hos LGL Stoffer i Herlev for cirka fjorten år siden og det kostede 35,00 kroner, dertil kommer så udgiften til sytråd samt bred elastik.

Nederdelen var meget hurtigt syet, for det var bare at rette stoffet til, lægge dets to æggekanter ret mod ret og så sy dem sammen midt bag, lægge den op for neden samt sy en løbegang foroven, hvori der så blev trukket et stykke bredt elastik.

Alt i alt har jeg inklusiv sytråd, stof og elastik fået nederdelen for under 40,00 kroner. Hvilket vel ikke lige frem kan siges at være særligt dyt, men det allerbedste af det hele er dog … at jeg nok er den eneste ikke kun i Danmark, men nok også i hele verden der har sådant en dejlig glad forårs- og påskekåd nederdel.