Arkiver

Det var næsten den påskeferie …


Hverdagen.

… og for allerførste gang så føler min Skat og jeg, at vi virkeligt har fået noget ud af at havde ferie og at vi dermed har haft ti sammenhængende fridage. For der har både været tid til at aflive en god håndefuld af diverse små og større hængepartier samt til at hygge os sammen.

Min Skat har blandt meget andet nået at slibe altanens gulv samt give det to omgange træolie og det er simpelhen bare blevet noget så flot. Han har også nået at sætte hylderne til vores små plantepusser op ude på altanen og de er alle som en blevet potte om. Så lige nu er det nogle yderste veltilfredse små plantepusser, der stå ude på deres fine nye hylder, imens de venter på, at solen skal nå så højt op på himlen, at den vil skinne på dem.

Vi har i den grad været langt mere end heldige med vejret i vores påskeferie i år, for lige bort set fra vejret var overskyet palmesøndag, så har solen forkælet os ved at skinne fra en høj klar blå skyfri himmel i hele indeværende uge og dagtemperaturen har ligget lige omkring de tyve plus grader, hvilket min Skat og jeg har prøvet på at nyde ved at opholde os så meget som over hovedet taget muligt udendørs.

Så derfor gik vi en dejlig tur rundt i Roskilderingen i tirsdags, vi havde en dejlig dag i Tivoli, der var pyntet op til påske, i onsdags, vi gik en dejligt tur i området omkring Roskilde Hav i fredags og i lørdags hyggede vi os i små seks timer med at gå rundt i Zoologisk Have i København, hvor vi nød alle de mange både bløde, kære, legesyge, nuttede, søde samt uldne dyrebørn.

I dag er vi så begge to så småt ved at vende os til, at det allerede i morgen er hverdag igen, så lige nu er min Skat til dobbelt træning, vaskemaskinen er i fuld gang med dagens første samt eneste maskinefuld vasketøj og jeg holder en kort pause foran computeren, imens jeg prøver på at finde ud af, hvor langt bagud jeg i grunden er blevet med blogskrivningen i løbet af de sidste små ti døgns tid, og skal jeg komme med et bud, så nærmer vi os nok noget i retningen af cirka halvtreds indlæg.