Arkiver

Hjemad


Hverdagen.

Min Skat og jeg brugte lige knap og nap seks timer på at gå rundt i Zoologisk Have, hvor vi nød alle dyrene og især alle dyrebørnene samt hinanden samtidigt med vi i fællesskab nåede at fotografere næsten 1.500 billeder, så det bliver nok noget af en opgave at udvælge, hvilket af dem der skal ud på hver vores blog samt i min Skats fotoalbum.

Da vi gik ad Roskildevej fra Zoologisk Have hen til det sted, hvor vi havde anbragt vores lille bil, blev vi enige om, at vi lige smuttede rundt om Aldi, hvor vi fik købt et par småting samt et par ispinde, som vi nød, inden vi satte kursen mod Roskilde.

Vi startede dog med at køre rundt om Bauhaus i Glostrup for at købe plastik urtepotter med tilhørende underskåle til vores små plantepusser, men det blev kun til to hold, da butikken kun havde urtepotter med tilhørende underskål i den ene af de størrelse, vi skulle bruge, alle de andre størrelser var udsolgte og de kommer tidligst hjem i næste eller den efterfølgende uge.

Lige som på køreturen til Zoologisk Have, fordelt min Skat og jeg opgaverne på hjemturen …

2011/04/23/401.jpg

… imellem os sådant, at han styrede vores lille bil, imens jeg hæklede et par tre rækker på det igangværende projekt. Hjemturen ad Holbækmotorvejen …

2011/04/23/402.jpg

… blev for øvrigt lidt lunere, end min Skat bryd sig om. For vores lille bil havde valgt, at den ville være en lille varm bil og derfor havde den slået sit klimaanlæg fra eller rettere det var på hjemvejen, det gik op for os, at bilens klimaanlæg er gået i stykker.

Så en af de allerførste fornuftige samt praktisk opgaver, jeg kommer til at løse på tirsdag, bliver nok at ringe til vores faste bilværkstedet for at få en tid til vores lille varme bil, så den kan blive kureret for sin feberhede og så vil jeg lige tillade mig at fortælle værkstedet, at jeg undrer over, at dens klimaanlæg allerede er stået af igen, da det er under ti måneders tid siden, det sidst blev repareret.