Arkiver

Rappende kylling


Hverdagen, Ænder.

Selvfølgelig ved jeg udemærket godt, at det er fredag den 1. april 2011 i dag og at der derfor er mulighed for at blive udsat for en aprilsnarspøg, men to af salgsen på den samme kassebon er lige i overkanten efter min mening.

Under formiddags lille gåtur gik jeg ind til Roskildes centrum samt rundt om Ro´s Torv, hvor jeg dels så på vinduer i hele centreret og jeg dels handlede lidt ind hos Føtex, hvor jeg blandt andet købte en pakke med svinelever. Da jeg så lige gennemgik min kassebon, før jeg forlod butikken, kunne jeg se, at jeg havde købt svinehjerter. Okay begge dele går jo for at være indmad og begge dele har også nogenunde den samme farve, men så er der nok heller ikke ret mange flere lighedstegn imellem svinehjerter og svinelever.

Da jeg så nåede til næste punkt på min kassebon, kunne jeg se, at denne lille kortplyssede størrelse …

2011/04/01/101.jpg

… er en kylling. Er der så nogen, der kan fortælle mig, hvorfor den så siger: "RAP ! RAP ! RAP !", hver gang den bliver trykke på dens venstre vinge ?

Nu er det meget langt fra allerførste gang, at medarbejderne hos Føtex eller er det mon hos Dansk Supermarked, har problem med at skrive det rigtigt navn på deres plysdyr, for som et eksempel så købte min Skat og jeg sidste år to mundtre plysænder med meget skæve næb, der på kassebonen var blevet til plysbamser.

Dagens rappende kylling, der i min verden er en ælling, kostede for øvrigt 29,95 kroner og den har allerede fundet sig rigtigt godt til rette hjemme hos min Skat og mig.