Arkiver

Et par styropor ænder


Hverdagen, Ænder.

Hvis vi ser bort fra, at min Skat og jeg brugte bilen til handle ind i lørdags, hvilket vil sige, at vi startede med at køre ind til Føtex i Roskilde Stations Center, hvorfra vi kørte til Netto på Holbækvej, før vi afsluttede turen med at køre rundt om Aldi på Søndre Ringvej, så har jeg på grund af den influenzalignende luftvejsinfektion, jeg stadigvæk "hygger" mig med, ikke være udendørs siden i mandags, så der er vel ikke noget at sige til, at jeg trængte til at komme lidt ud ?

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation og derefter gik jeg ud til Ro´s Torv, hvor jeg startede med at besøge Føtex, men da de ikke havde nogle friske ærter, kom jeg ikke til at bruge penge i den butik. Det kom jeg så til gengæld hos den næste butik, jeg besøgte, for hos Panduro Hobby havde de fået den ene af de de to forskellige slags ænder, der er imellem nyhederne i deres nye hovedkatalog, hjem, og derfor lod jeg mig friste til at købe to af dem …

2011/08/29/001.jpg

… de er fremstillede af styropor og de kostede 19,90 kroner per styk. Det er ikke meningen, at de skal forblive helt hvide, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan eller med hvad de skal dekoreres.

Så Heidi, hvis du har lyst til samt vil fremstille et par ænder til mig på lige præcist den samme måde som de to søde græskar, du gav mig til Halloween for nogle år side, så er du langt mere end velkommen.

🙂

Jeg forsatte ad Københavnsvej, Algade samt Jernbanegade hen til Roskilde Station, hvor jeg i kiosken lige fik købt det nye Anders And Ekstra, den nye Jumbobog samt den nye Temabog, der alle tre udkom i dag, før jeg gik hjemad via Køgevej, hvor jeg lige var et smut rundt om Fakta, men da butikken ikke havde det, jeg var på jagt efter, fik jeg ikke købt noget som helst der.

Da jeg kom hjem, lagde jeg lige de nykøbte varer fra mig, før jeg gik over til Fakta i Østervangs Centret … hm … center er måske nok for meget at kalde det, for der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal samt en bodega, hvor jeg lige fik købt resten af de varer, vi skal bruge i dag, hvorefter jeg gik hjem samt fik puttede de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg smurte min frokost, som jeg for øvrigt har nået at spise, imens jeg skrev dette lille indlæg.