Arkiver

En langsom start


Hverdagen.

I går aftes deltog min Skat i DHL Stafetten og da han udemærket godt var kar over, at han ville komme meget sent hjem samt at han nok ikke ville nå i seng før ved midnatstid, havde han søgt om samt fået bevilliget en flex-fridag i dag. Det var så før, hans chef lagde et meget vigtigt møde i eftermiddag og dermed blev min Skats flex-fridag i dag annulleret.

Min Skat kom for os alt for sent i seng i går aftes og da han dels har været oppe to gange i løbet af natten på grund af krampe i den ene lægmuskel og han dels har siddet foran fjernsynet i næsten en times tid i nat, da hans krop var for overtræt til, den kunne falde til ro, behøver man nok ikke lige frem at være særligt godt til at regne for at kunne regne ud, at han hverken var frisk eller veludhvilet, da clockradioen gik i gang til normaltid i morges.

Så ifølge aftale med sin afdelingschef, benytter min Skat sig af, at de har flex-tid i det firma, han er ansat i, og derfor møder han først ved 10.00 tiden i dag, til gengæld kan han så ikke kører fra sit arbejde til normal tid, men først efter det omtalte møde er slut, hvilket vil sige, han nok ikke kan køre hjemad før ved 18:00 tiden i aften.

Så her til morgen startede min Skat og jeg lidt senere op og vi har taget den lidt mere med ro, end vi ellers plejer at gøre det på hverdagsmorgene, for vi er begge to trætte samtidigt med vi har svært ved at komme op i det normale omdrejningstempo.