Arkiver

Så prøver vi igen


Hverdagen.

Vores vinduer samt altandøre havde længe som i flere år sunget på deres så absolutte allersidste vers, så i starten af indeværende år, da min Skat og jeg mente, at nu havde vi sparet nok op til en finansiering af udskiftningen af dem, indhentede vi et tilbud på, hvor meget det sådant cirka rundt regnet kunne komme til at koste.

Da vi havde ventet i otte uger på at få et tilbud fra den tømrer-snedkermester, der normalt plejer at løse den slags opgaver i vores bebyggelse, og da tilbudet så samtidigt, da det endeligt langt om længe dukkede op, var skrevet så dårligt, at vi ikke via det kunne finde ud af, hvor meget eller måske nok snare hvor lidt det inkluderede, tog vi kontakt med en lokal glarmester nemlig Karl E i Hersegade, der, cirka en uges tid efter to af hans medarbejde havde været på besøg for at opmåle vores vinduer samt altandøre, gav os et godt tilbud, vi accepterede.

Det meget korte af det meget lange blev, at vores fire nye vinduer samt to nye altandøre blev leveret den 4. juli i år og allerede samme dag blev de fire vinduer monteret, og altandørene blev monteret dagen efter. Det var jo både dejligt samt godt altså lige bort set fra, at ruden i det ene af vinduerne, det vindue der skulle sidde i arbejdsværelse, var baldret, da det blev leveret, og derfor sad der kun et lag almindeligt glas i det, da det blev monteret, men det blev der så efterfølgende ændret på.

Så var der altandørene … vi havde bestilt, at det skulle være den højre dør, der går, og den venstre dør, der står, men det dørpar, vi fik leveret, ventet lige omvendt, hvilket vil sige, at det er den venstre dør, der går, og den højre dør, der står, og det kan vi desværre ikke bruge, så derfor måtte der bestilles et nyt dørpar, der, hvis alt går efter planerne, bliver både leveret samt monteret i dag.

Så nu håber min Skat og jeg, at det omtalte altandørpar vender rigtigt denne gang samt at vi ikke kommer i den situation, at altandørene godt nok vender rigtigt, men at man så har givet dem de rigtigt farver på de forkerte sider, sådant er de er svenskrøde indvendige og sart lysegrå udvendige.