Arkiver

Baghaverock


Hverdagen.

Selvfølgeligt have min Skat og jeg da godt set, at der var blevet sat et stort hvidt telt op i en af baghaverne, der ligger bag rækken af garager, der ligger vinkelret på vores blog …

2011/08/14/001.jpg

… vi havde også i et par tre gange af nogle få minutters varighed i løbet af lørdag eftermiddage samt aften hørt lidt lige højt nok musik fra den retning af, men vi havde nu alligevel end ikke i vores allervildeste fantasi forestillet os eller for den sags skyld regnet med, at vi ville blive vækket ved 0:45 tiden, fordi et måske lokalt kopi-rockband ville afholde en baghavekoncert, men det blev vi !

Baghavekoncerten, der byd på to sæt af fem kopinumre samt et enkelt ekstranummer, der for øvrigt var en gentagelse af et af de numre, vi allerede havde hørt i det andet sæt, varede frem til klokken 2:00, hvor en dj så tog over, og til al held var vedkommens lydanlæg ikke lige så kraftigt som det, der var blevet brugt under baghavekoncerten, så derfor kunne vi godt sove med det kørende i baggrunden.

🙂

Her til morgen har jeg så en lille håndfuld diverse spørgsmål, som jeg udemærket godt ved, jeg nok aldrig nogen siden får besvaret …

Hvem i den lokale politikreds har givet tillades til, at der må afholdt en koncert med den lydstyrke natten imellem lørdag og søndag i tidsrummet fra 0:45 til 2.00 i et så tæt beboet området som vores ?

For man må under ingen som helst omstændigheder afholde en koncert i det så kaldet offentlige rum uden tilladelse fra den lokale politimesters kontor.

Har kopi-rockbandet mon husket at udfylde deres Koda-liste ?

For når man spille offentligt også selv om det kun er fordi, man spiller så højt på for eksempel sin radio, at naboerne kan høre det, så skal der betales til både Gramex og Koda.

End videre så undrer jeg mig stadigvæk over, hvorfor de ikke spillede Chuch Berrys evig grønne og ungdommelige "Johnny Be Go" som ekstra nummer. For mig bekendt findes der ikke et kopi-rockband med bare et minimum af respekt for sig selv og der findes slet igen seriøst guitarist, det ikke vil prøve kræfter med lige præcist det nummer og det vil til hver en tid kunne få selv det allermest sløve publikum op i gear.